Biofuel Express Card

1 tankkort
100+ stationer

Tankkort
BESTÄLL TANKKORT
LADDA NER STATIONSNÄTVERK

Biofuel Express stationer

Få tillgång till ett brett utbud av fördelar

Ladda ner stationskarta

Biofuel Express kort

Med ett Biofuel Express-kort kan du enkelt och bekvämt tanka på alla våra stationer och partnerstationer i Sverige och automatiskt få rabatt på varje tankning. Kortet ger också en möjlighet att få en överblick över dina transportkostnader och den totala CO2 minskningen.

Tankkort
Beställ tankkort

Biofuel Express 2-kortsystem

Biofuel Express 2-kortsystem är lämpliga för företag med flera fordon som drivs av olika förare i Sverige. Ditt företag kommer att utrustas med två olika typer av kort – ett som är anslutet till varje enskilt fordon och ett som varje förare har med sig. För att tanka måste både fordonskortet och förarkortet med PIN-koden användas. Detta ökar också säkerheten om ett av korten hamnar i fel händer.

Med den här lösningen kan du snabbt få en inblick i dina kostnader och förbrukning och se vilken förare som har tankat vilket fordon.

Dobbelt kortsystem

Express stationer

På våra 24/7 express tankningsstationer kan du alltid tanka B100 Biodiesel RME Premium, HVO Förnybar Diesel och Diesel till skarpa priser 24 timmar om dygnet. Med ett Biofuel Express kort har du även möjlighet till ett fast rabattavtal.

Marknadens bästa kvalitet

När du tankar hos oss är du säkrad marknadens bästa kvalitet i din tank.

Biofuel Express erbjuder marknadens ledande kvaliteter av både B100 Biodiesel RME och HVO100 Förnybar Diesel, som säkrar dig och din motor en säker drift året runt.

Flera av våra stationer är också utrustade med AdBlue. Så behöver du bara stoppa på ett ställe för att fylla alla tankar.

Läs mer om fördelarna med:

VI ACCEPTERAR FÖLJANDE KORT på våra egna stationer

Tankkort
BESTÄLL TANKKORT

Höghastighets-pumpar

Vårt nätverk av nya obemannade tankstationer är speciellt konstruerade för lastbilar och bussar.

Du betalar med kort direkt vid pumpen, så du kan snabbt komma vidare utan att vänta i kö vid kassan.

Vårt nätverk av tankställen för tunga transporter i Sverige är speciellt utrustad med höghastighetspumpar (130 lit/min) för att minska tankningstiden.

Vidare är det installerat låghastighetspumpar (40 lit/min), där det kommer att vara möjligt att fylla mindre godsvagnar och kylbilar. Detta gäller för både B100 Biodiesel RME, HVO Förnybar Diesel och Diesel.

Kreditkort terminaler och säkerhet

Alla Biofuel Express stationer är utrustade med den senaste tekniken för högkvalitativa kreditkortsterminaler från Tokheim.

Kortterminalerna drivs enbart genom en pekskärm och kan hjälpa våra kunder på upp till 32 olika språk. Alla transaktioner görs uteslutande med online-PIN validering, och systemet uppfyller de strängaste EMC-krav från bankerna. Systemet och stationerna övervakas 24 timmar om dygnet. Vid eventuellt driftsfel rapporteras detta omedelbart via nätet till vår operativa avdelning.

Vi är därför stolta över att presentera för våra kunder något av de mest pålitliga och stabila operativsystem som finns i branschen.

Leverans direkt till dig

Finns det inte en station nära dig, levererar vi också bulk direkt till din egen tank.

Biofuel Express har stor erfarenhet med installation och drift av ”hemmatankar”, oavsett storlek och behov.

Vi tar hand om driften, så du inte behöver oroa dig.

Produkten är samma höga kvalitet som på våra stationer – men levereras direkt till dig, fortsatt till marknadens bästa pris.

Läs mer om direktleverans till din egen tank

Om du önskar ytterligare information eller rådgivning, kontakta mig

Jacob Nilsson
jn@biofuel-express.com
+46 (0) 76 306 6370