Biofuel Express erbjuder den snabbaste vägen till fossilfria transporter!

Ansök

År 2020 hjälpte Biofuel Express våra kunder att spara 259 000 ton CO2 vilket motsvarar de årliga utsläppen av 93 500 personbilar.
Vi brinner för den gröna miljöpåverkan av hållbart bränsle. Biofuel Express fortsätter att växa med en hälsosam, grön ekonomi och vi söker en Servicetekniker som vill vara med på vår resa!

Vi söker en kollega till vår verksamhet i Sverige. Som servicetekniker hos oss underhåller och servar våra befintliga stationer och nya projekt. Genom ditt arbete bidrar du till Biofuel Express viktigaste målsättning – nöjda kunder och en hållbar framtid!

Din nya tjänst

Som servicetekniker hos Biofuel Express arbetar du i ett dynamiskt tillväxtföretag som hjälper företag inom transportnäringen med den gröna omställningen. I denna roll kommer ditt huvudsakliga ansvar ligga på att serva och underhålla våra drivmedelsstationer.

Som Servicetekniker hos oss kommer du att:

  • Underhålla skicket på våra drivmedelstationer
  • Rengöra och profilera
  • Kontrollera så att allt är enligt bestämmelser
  • Daglig kontroll via kameror och it system

Din bakgrund

Vi tror du är mitt i eller på andra halvan av ditt arbetsliv och har några års erfarenhet av service och underhåll gärna erfarenhet från drivmedelsbranschen men det viktigaste är att du är tekniskt/mekaniskt intresserad och har sinne för ordning och reda. Vi önskar också att du kan se om något inte ser ut som vår manual beskriver och då rättar till detta.

Personliga egenskaper

Vi söker en självgående person som har sinne för ordning och reda. Eftersom våra drivmedelsstationer är spridda över landet så krävs det att du har möjlighet för tre till fem övernattningar per månad som ibland inte kan förutses.

Vi erbjuder

Biofuel Express erbjuder ett fritt och omväxlande arbete som till största delen är utomhus., tjänsten är fylld av utmaningar som måste lösas på plats. Utbildning får man av vår leverantör av drivmedelsutrustning (Tokheim). Vi har korta beslutsvägar och en stark känsla av gemenskap och ett gemensamt mål att lyckas tillsammans, din placering blir på vårt kontor i Landskrona. Vi erbjuder fast lön, tjänstepension och tjänstebil.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att söka. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka.

Du ansöker via e-post till pog@biofuel-express.com, varmt välkommen!

Biofuel Express är ett snabbt växande företag inom distribution av förnybart bränsle för kollektivtrafik och tung transport i Skandinavien. Vår vision är att bidra till en grönare transportsektor och vara den största specialisten inom distribution av förnybara bränslen. Biofuel Express kombinerar kunskaper om motorer, biobränslen och lagstiftning för målinriktad försäljning av biodrivmedel med låga utsläpp till förmån för våra kunder och för miljön. Förhållandet med kunderna är företagets huvudfokus. Biofuel Express har de kunskaper och verktyg som krävs för att säkra övergången från fossila till icke fossila bränslen, för att minimera den negativa påverkan på miljön. Koncernen är i ständig tillväxt med en solid kundkrets som utgångspunkt.