Verdis Polaris™ Flora - B100 biodiesel

Verdis Polaris™ Flora - B100 biodiesel


Artikel nummer 100.210
Snabbaste vägen till gröna transporter
Verdis Polaris™ B100 är en ren biodiesel gjord av finaste rapsolja från nordiska rapsfält. Det är ett enkelt och hållbart alternativ till vanlig fossil diesel och erbjuder många fördelar för dig som beslutat att gå över till gröna transporter med minimal påverkan på miljön.

Svensktillverkat av högsta kvalitet
Verdis Polaris™ B100 tillverkas i Perstorps anläggning i Stenungsund av nio delar rapsolja och en del metanol. Ut ur processen kommer nio delar biodiesel och en del glycerin. Perstorp är Skandinaviens ledande biodieselproducent och vår anläggning är en av Europas mest moderna och effektiva. Vår process ger en produkt av hög kvalitet som lämpar sig mycket bra för vårt nordiska klimat.

Enkelt att tanka grönt
Verdis Polaris™ B100 kan användas i de flesta dieseldrivna fordon. Det finns idag både tunga och lätta fordon med motorer och bränslesystem anpassade för produkten. Med vår nya biodiesel blir det enkelt att gå över till förnybara drivmedelsalternativ för transportnäringen, eftersom den är fullt blandbar med diesel. För fulla garantier krävs dock alltid motortillverkarens godkännande innan du ställer om till gröna transporter.

Ett klimatsmart val
När du väljer att köra på Verdis Polaris™ B100 istället för fossil diesel mer än halverar du dina utsläpp av koldioxid. Det är också ett hållbart bränsle som har många andra fördelar. Det bryts ner snabbt i naturen, innehåller inga giftiga ämnen och är inte heller brandfarligt då flampunkten är hög. Genom att välja Verdis Polaris™ B100 idag är du väl förberedd inför kommande riktlinjer och krav på drivmedel.
Visa mer
Visa mindre

Om Biofuel Express

Biofuel Express är ett grön skandinavisk oljebolag, med fokus på försäljning av högkvalitativa bränslen. Vi är specialister på tillgångar konvertering från diesel till 100% biodiesel drift, och i tanknings utrustning för bussar, lastbilar och bilar. Vår produkt kan tankas direkt från våra tankställen i Sverige till konkurrenskraftiga priser, eller kan levereras till våra kunders egna tankar.

Kundservice

Om du har frågor angående en order, eller vissa produkter kan du kontakta oss på: mail@biofuel-express.com eller

Biofuel Express AB   |   Östervångsplan 15   |   SE-261 44 Landskrona, Sweden