Truck Stationer

Höghastighetspumpar för Diesel HVO, B100 biodiesel och diesel.

Alla Biofuel Express truck stationer i Sverige är speciellt utrustade med hög hastighet pumpar (130 lit/min), För att möta våra kunders önskan att minska tankning tiden.Vidare är det installerat låghastighetspumpar (40 lit/min), där det kommer att vara möjligt att fylla dem mindre godsvagnar och kylbilar. Detta gäller för både biodiesel och diesel.

AdBlue
Flera av våra stationer är också utrustade med AdBlue. I och med detta så behöver våra kunder bara stoppa på ett ställe för att fylla alla tankar.

Följande lastbilstationer är utrustade med AdBlue
Site Station
2002 - Malmö, Fosie
2003 - Vida Vättern
2008 - Uddevalla, Hogstorp
2009 - Götene

Kreditkort terminaler och säkerhet.
Alla Biofuel Express stationer är utrustade med den senaste tekniken för högkvalitativa kreditkorts terminaler från Tokheim.

Kort terminalerna drivs enbart genom en pekskärm och kan hjälpa våra kunder upp till 32 olika språk. Alla transaktioner görs uteslutande med online-PIN validering och systemet  uppfyller de strängaste EMC-krav från bankerna. Systemet och stationerna övervakas 24 timmar om dygnet. Vid eventuellt driftsfel rapporteras detta omedelbart via nätet till vår operativa avdelning.

Vi är därför stolta över att presentera för våra kunder till något av de mest pålitliga och stabila operativsystem som finns i branschen.

Find Biofuel Express Truck station i Sverige
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier
Om Biofuel Express

Biofuel Express är ett grön skandinavisk oljebolag, med fokus på försäljning av högkvalitativa bränslen. Vi är specialister på tillgångar konvertering från diesel till 100% biodiesel drift, och i tanknings utrustning för bussar, lastbilar och bilar. Vår produkt kan tankas direkt från våra tankställen i Sverige till konkurrenskraftiga priser, eller kan levereras till våra kunders egna tankar.

Kundservice

Om du har frågor angående en order, eller vissa produkter kan du kontakta oss på: mail@biofuel-express.com eller

Biofuel Express AB   |   Östervångsplan 15   |   SE-261 44 Landskrona, Sweden