Måndag 31 maj öppnar ytterligare en station i Biofuel Express-familjen med fossilfria produkter.

Den här gången är det i Linköping på Rönögatan, där stationen ligger nära E4:an, avfart 113 och trafikplats Linköping Östra.

Stationen kommer att ha HVO100 Neste MY Förnybar Diesel, Miljödiesel och AdBlue, som kan tankas dygnet runt på stationen och det kommer att stödja Biofuel Express uppdrag att öka tillgängligheten av gröna produkter i Sverige:
”Det är mycket bra att placera en station i Linköping eftersom staden är ett stort knutpunkt för trafik till och från Stockholm. Området som stationen ligger i är också nära företag som får bättre tillgång till fossilfri tankning, säger Martin Sebastian Agdal, partner i Biofuel Express om valet av plats.

Stationen har höghastighets- och låghastighetspumpar för både stora och små fordon (130- och 40-literspumpar per minut) och har en körbana.

HVO100 är ett biobränsle som produceras av avfall från bl.a. fisk- och köttindustrin samt begagnad stekolja. Det är 100 % kompatibelt med vanlig diesel, så det kan användas ren i alla dieselmotorer utan någon modifiering av fordonet. Dessutom ger det en betydande minskning av både CO2 och partiklar i atmosfären. Det gör det enkelt att byta till en fossilfri drift på fem minuter så att du kan köra med gott samvete.

Det är möjligt att använda Biofuel Express Card på stationen, förutom vanliga betalkort som VISA, MasterCard och andra.

Vi på Biofuel Express ser fram emot att välkomna dig till stationen i Linköping.

Vill du ha ett skarpt erbjudande på Biofuel Express Card för ditt företag?

Hur mycket volym förväntar du dig per månad i m3?
Jag ger härmed tillstånd för Biofuel Express att kontakta uppföljningserbjudanden via e-post eller telefon.