Vill du vara med om att påskynda den gröna omställningen inom den tunga transportsektorn?

Vi söker nu en framgångsrik ”Key Account Manager” och kollega till vår verksamhet i Sverige.

 

Arbetsbeskrivning
Din roll som KAM går ut på att sätta Biofuel Express gröna dieselprodukter ännu mer på agendan inom den tunga transportnäringen. Detta gör du genom försäljning av tankkort via Biofuel Express nätverk av lastbilsstationer och genom direktförsäljning i Sverige. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt tillväxtföretag, som med sina produkter hjälper företag inom transportnäringen med den gröna omställningen.

Du kommer att ha en fördelning mellan uppsökande och upprätthållande försäljning mot kunder i Sverige. Du rapporterar direkt till vår Försäljningschef på Biofuel Express. Dessutom kommer du periodvis att stödja vår Key Account Manager inom bussföretag och bulkverksamhet, samt arbeta tätt ihop med vår operativa chef gällande etablering av nya lastbilsstationer efter behov.

Du kommer ges möjligheten att utgå från ditt hem och självständigt planera dina arbetsdagar/ säljaktiviteter. Cirka 1-2 gånger per kalendermånad kommer du att vara på vårt huvudkontor i Landskrona. Bakom dig finns ett bra och informellt team som gör sitt bästa för att hjälpa dig med försäljningsuppgifterna.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga, lönsamma och gröna relationer med våra kunder!

 

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande KAM & säljtjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling i ett växande grönt företag inom en spännande och viktig bransch. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + årlig bonus + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kommer kunna styra mycket av din tid.

Vi står för träning i produkterna och du kommer få en grundlig träning i vårt CRM-system (Super Office), vilket är det viktigaste system till framgång i jobbet.

 

Erfarenhet som krävs
Du har minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och kanske även av teknisk/ekonomisk rådgivning till B2B-kunder. Tidigare erfarenhet från drivmedelsbranschen eller transportsektorn är meriterande. Du har mycket goda kunskaper inom IT- och säljverktyg. Det viktigaste IT-verktyget hos oss är Super Office och Microsoft NAV.

 

Personliga egenskaper
Med din affärsförståelse och entusiasm skapar du bra, stabila resultat och fokuserar på långsiktiga kundrelationer. Du har god kommunikationsförmåga, är välkomnande och utåtriktad. Som person är du bra på att arbeta självständigt, men är också en lagspelare som förstår behovet av att hjälpa dina kollegor. Du är driven, serviceinriktad, trivs i en dynamisk miljö, brinner för grön omställning och tycker det är intressant att bidra till utvecklingen av ett snabbväxande grönt företag. Din privata livssituation tillåter flexibilitet i arbetet och resor i tjänsten.

Du är personen som fortsätter tills du får ett ja och som levererar höga resultat och nöjda kunder!

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är sista augusti, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

https://my.careerhub.se/?jobid=109815&source=&showjob=1

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Biofuel Express är ett snabbt växande företag inom distribution av förnybart bränsle för kollektivtrafik och lastbilar i Skandinavien. Vår vision är att bidra till en grönare transportsektor och vara den största specialisten inom distribution av förnybara bränslen. Biofuel Express kombinerar förståelse för motorer, biobränsleproducenter och lagstiftning för målinriktad försäljning av biobränsle med låga utsläpp till förmån för kunder som bedriver verksamhet med bussar och lastbilar och som gynnar miljön. Förhållandet med kunderna är företagets huvudfokus. Biofuel Express ger det förtroende som krävs av kunderna som har som mål att övergå från fossila till icke fossila bränslen inom transportsektorn. Omsättningen överstiger 900 miljoner kronor och koncernen är i ständig tillväxt med en solid ekonomi som utgångspunkt. Läs mer om oss på www.biofuel-express.com