Vill du vara med och påverka den gröna omställningen inom transportsektorn?
Biofuel Express erbjuder den snabbaste vägen till fossilfria transporter!

År 2019 hjälpte Biofuel Express våra kunder att spara 232 000 ton CO2 vilket motsvarar de årliga utsläppen av 74 000 personbilar.
Vi brinner för den gröna miljöpåverkan av hållbart bränsle. Biofuel Express fortsätter att växa med en hälsosam, grön ekonomi och vi söker en Account Manager som vill vara med på vår resa!

 

Om Biofuel Express AB
Biofuel Express är ett snabbt växande företag inom distribution av förnybart bränsle för kollektivtrafik och tung transport i Skandinavien. Vår vision är att bidra till en grönare transportsektor och vara den största specialisten inom distribution av förnybara bränslen. Biofuel Express kombinerar kunskaper om motorer, biobränslen och lagstiftning för målinriktad försäljning av biodrivmedel med låga utsläpp till förmån för våra kunder och för miljön. Förhållandet med kunderna är företagets huvudfokus. Biofuel Express har de kunskaper och verktyg som krävs för att säkra övergången från fossila till icke fossila bränslen, för att minimera den negativa påverkan på miljön. Koncernen är i ständig tillväxt med en solid kundkrets som utgångspunkt.

 

Vi söker en kollega till vår verksamhet i Sverige. Som Account Manager hos oss bygger du långsiktiga relationer med våra nyckelkunder. Genom ditt arbete bidrar du till Biofuel Express viktigaste målsättning – nöjda kunder och en hållbar framtid!

 

Din nya tjänst

Som Account Manager på Biofuel Express arbetar du i ett dynamiskt tillväxtföretag som hjälper företag inom transportnäringen med den gröna omställningen. I denna roll kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att utveckla Biofuel Express gröna drivmedelsprodukter inom den tunga transportnäringen och inom våra nyckelkunders verksamheter. Genom att utveckla ett ömsesidigt partnerskap med våra nyckelkunder, stärker du Biofuel Express position på marknaden. Du kommer att arbeta med upprätthållande försäljning mot stora kunder i Sverige.

Som Account Manager hos oss kommer du att:

  • Fungera som en konsultativ specialist inom förnybara drivmedel
  • Ansvara för att bygga långsiktiga relationer med strategiska nyckelkunder
  • Utföra behovsanalyser utifrån kundernas hållbarhetspolicys och miljöambition
  • Identifiera nya affärsmöjligheter
  • Delta i arbetet med offentliga upphandlingar
  • Offerthantering och beräkning av business case
  • Stödja vårt övriga säljteam inom försäljning av drivmedelskort, stationsverksamhet och bulkverksamhet

Du rapporterar direkt till vår Strategic Relationship Manager på Biofuel Express som också utgår från huvudkontoret i Landskrona. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår försäljningsorganisation som kommer att stötta dig i ditt arbete. Det förekommer resor i tjänsten.

 

Din bakgrund

Vi tror att du är början av din karriär och har några års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning. Du känner dig trygg inom säljretorik och är van vid att förhandla. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring/businessadministration eller motsvarande. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk/ekonomisk rådgivning till B2B-kunder. Vi ser det även som en fördel om du har erfarenhet från drivmedelsbranschen eller transportsektorn men det viktigaste är att du är driven och är snabblärd! Vi kommer utbilda dig inom fossilfria energiprodukter. Om du har kunskap om avtalsrätt och offentliga upphandlingar ser vi det som mycket meriterande. Vi arbetar i Super Office och Microsoft NAV och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av detta men det viktigaste är att du är van vid att navigera i affärssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska – såväl i tal som skrift. Du har körkort B.

 

Personliga egenskaper

Vi söker en driven och entusiastisk medarbetare med affärsförståelse! Du är specialist på att bygga hållbara relationer med våra kunder som på sikt både genererar lojalitet och försäljning. Genom kontinuerlig kontakt med kunden på olika organisationsnivåer, säkerställer du kundens och företagets succés och hög kundnöjdhet. Hos oss på Biofuel Express är kundnöjdheten det viktigaste och du erbjuder alltid ett professionellt och förstklassigt bemötande av våra kunder. På Biofuel Express har vi ett prestigelöst klimat och vi är duktiga lagspelare som gärna hjälper våra kollegor vid behov. Du är driven, serviceinriktad, trivs i en dynamisk miljö, brinner för grön omställning och tycker det är intressant att bidra till utvecklingen av ett snabbväxande grönt företag!

 

Vi erbjuder

Biofuel Express erbjuder en varierande och spännande tjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling! Vi är ett växande grönt företag inom en spännande och viktig bransch. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar. Vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.
Vi erbjuder fast lön samt ett fritt arbete där du kommer kunna styra mycket av din tid. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Landskrona. Arbetstiden är vanliga kontorstider och vi erbjuder flexibla arbetstider.

 

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Biofuel Express AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök online