KONTAKTA OSS – ELLER LÅT VÅRA RÅDGIVARE KONTAKTA DIG

Biofuel Express AB
Föreningsgatan 217
261 51 Landskrona
Sweden

Telefon +46 418 495 120
Fax +46 418 495 121

E-mail: mail@biofuel-express.com

Öppettider
Mandag – Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00

Hitta en relevant rådgivare

Försäljning Sverige och Norge

Liene Norberg
Strategiska kundrelationer
+ 46 (0) 763 464 240

Liene har en kandidatexamen i diplomati med fokus på miljö- och intressenthantering. Hon har arbetat med grön energi i nästan ett decennium och ser det som en vinna-vinna-situation att få vara med och minska vårt koldioxidavtryck. Hos Biofuel Express ansvarar Liene för de stora strategiska kunderna, bland annat inom offentliga transporter. Här bidrar hon till att främja fossilfria lösningar i hela Europa genom att ge kunderna rådgivning med hänsyn till var de befinner sig i sin omställning.

Liene och hennes familj gillar friluftsliv och tycker om att vandra i fjällen och uppleva naturen. Därför är det särskilt viktigt för henne att kunna påverka den gröna dagordningen.

Helena Söderman
Strategiska kundrelationer
+ 46 (0) 723 663 317

Helena har arbetat med försäljning i 20 år och har stor erfarenhet av alla typer av kunder, stora som små. Senast kommer hon ifrån ett företag som arbetade med återvinning ifrån köksmiljöer, där det stora målet var att minska Co2-utsläppen. Innan dess arbetade Helena med gasförsäljning till industribranschen, en erfarenhet som kommer väl till pass nu när Biofuel Express ska lansera gas på marknad.

Jacob Nilsson
Stationer/direktförsäljning tung trafik
+ 46 (0) 763 066 370

Jacob har sedan tidigare erfarenhet som storkundsansvarig inom oljebranschen. Hos Biofuel Express ansvarar Jacob för försäljning inom tunga transporter, bulkanläggningar och stationer. Dessutom sköter han kontakterna med lastbilskunderna. Han är främst verksam i Sverige.

Jacob brinner för den gröna omställningen och tycker att det är perfekt att kunna kombinera sitt intresse för försäljning med möjligheten att påverka branschen i en mer klimatvänlig riktning. Dessutom är han en flitig golfspelare vars stora mål är att slå Finn.

Försäljning Danmark

Finn Bjarne Poulsen
Bulk Danmark/Europa
+ 45 53 88 79 89

Finn är ursprungligen utbildad civilekonom och har en eftergymnasial examen i organisation. Han har även flera års erfarenhet av åkeri- och transportbranschen, där han bland annat varit vd för ett åkeri. Finn har mer än 20 års erfarenhet av oljebranschen. Därmed har han breda kunskaper inom transporter och bränslen, som han använder för att ge kunderna råd om lämpliga lösningar. Hos Biofuel Express är han ansvarig för åkeridelen i Danmark, men verksamheten har även förgreningar i länder som Nederländerna, Tyskland och Sverige.

Leverans och inköp

Clemen Rasmussen
Partner
+ 46 (0) 708 409 474

Clemen har utbildat sig till miljö- och naturresursekonom vid lantbrukshögskolan. Där skrev han bland annat en avhandling om reduktion av koldioxid. Clemen har tidigare arbetat på Institutet för miljöbedömning, och det var där hans intresse för den gröna omställningen väcktes. Han tröttnade på de eviga diskussionerna på området som aldrig ledde till handling. Detta ledde till de första trevande stegen mot att starta Biofuel Express tillsammans med Martin.

Ambitionen är att kombinera ekonomi med miljö och samtidigt säkerställa en transparent affärsstrategi som bygger på rådgivning, dokumentation och framförhållning. Att göra skillnad genom klimatmedvetna lösningar och möjligheten att spela en viktig roll i samhället är därför en viktig drivkraft för Clemen.

Martin Sebastian Agdal
Partner
+ 45 29 26 41 22

Martin har utbildat sig i marknadsekonomi och företagsekonomi vid CBS. Han har tidigare varit chef för stationsnätverket och global marknadsföringschef hos Shell, och har stora kunskaper inom bränsleindustrin.

Tack vare sina omfattande kunskaper om oljeindustrin kunde Martin tidigt se att marknaden saknade ett komplement till fossila bränslen i form av fler gröna alternativ, vilket bidrog till att bana väg för grundandet av Biofuel Express tillsammans med Clemen.

Logistik

Dan Borup
Logistik
+ 45 31 59 07 09

Dan är utbildad speditör och har tidigare varit transportansvarig, lagerchef och arbetat med logistik och hantering av gas- och tankbilar. På Biofuel Express är Dan logistikansvarig och ser till att transporterna går smidigt.

Förutom Dans överblick över transporterna är han mycket intresserad av miljö och klimat, vilket innebär att han till exempel har gjort sitt transportmedel mer klimatvänligt, installerat solceller på taket och i allmänhet är en stor naturälskare som lägger mycket tid på sportfiske.

Per-Olof Glaving
Stationsnätverk & partnerskap
+ 46 (0) 706 357 690

Per-Olof har under många år arbetat inom oljeindustrin som säljare av bland annat diesel- och industriprodukter. På Biofuel Express ansvarar Per-Olof för etablering av nya anläggningar och nätverkssystem, inklusive samarbetsavtal kring tankkort och bensinstationer.

Per-Olof älskar när det händer mycket och därför passar tempot på Biofuel Express honom utmärkt. Här är det alltid full fart framåt.

Administrering

Anne Marcussen
Marketing
+ 45 31 70 23 29

Anne är utbildad multimediadesigner, digital konceptutvecklare och har en magisterexamen inom design management. Hon ansvarar för marknadsföring i alla dess former hos Biofuel Express – allt från hemsida och grafisk design till strategi och sociala medier.

Anne är en stor klimatförespråkare som alltid har goda råd om hur du äter mer grönsaker eller sorterar ditt avfall. Dessutom har hon tagit ställning genom sitt transportmedel och investerat i en elcykel.

Jette Svart Karagöz
Administration/finans
+ 971 (0) 506 568 589

Jette har en mastersexamen i företagsekonomi och arbetar som styrekonom. Det är hon som håller ordning på den interna ekonomin och ser till att allt stämmer.

Jette har en stor förkärlek för kalkylblad och gillar när saker ingår i ett större sammanhang. Dessutom tycker Jette att det är spännande att arbeta i en bransch med grön energi och på ett ungt företag med högt i tak och en platt organisationsstruktur.

Karina Bang
Administration/finans
+ 45 31 53 95 00

Karina är utbildad inom bokföring och ser det som en spännande möjlighet att arbeta i en växande bransch där det finns möjlighet att påverka dagordningen.

Karina är otroligt aktiv och har vid sidan av arbetet en hektisk vardag med idrott och tävlingsridning. Detta gör att hon trivs i en dynamisk miljö där det hela tiden händer mycket.

Mads Tarpgaard
CFO
+ 45 24 34 76 04

Mads har arbetat i många år med business intelligence, styrning, affärsutveckling och processoptimering. Hos Biofuel Express är Mads anställd som CFO och är ansvarig för den stora ekonomiska överblicken. Dessutom har han ett stort intresse för automation, kvalitetssäkring och effektivitet. Målet är att göra IT till ett verktyg som underlättar vardagen. Därför är det också viktigt för Mads att skapa transparens. Detta gör han genom att erbjuda tjänster som bidrar till att göra vardagen enklare för kunderna, t. ex. genom rapporter och förbrukningsöversikter.

Personligen tycker Mads att det är viktigt att tänka innovativt på det gröna området och ta fram smarta lösningar som kan bidra till att utveckla cirkulära och hållbara system som är bra för både ekonomin och klimatet.

Meriam Daebes
Administration/finans
+ 45 31 61 60 11

Tina Nilsson
Administration/finans
+ 46 (0) 767 696 917

Tina är utbildad ekonom och anställd som ekonomiassistent. Hon arbetar med bland annat styrning, bokföring och fakturering hos Biofuel Express.

Tina tycker att det är perfekt att arbeta i ett företag där hon kan bidra till att förbättra vår värld.

Ledning och styrelse

Clemen Rasmussen
Partner/styrelsemedlem
+ 46 (0) 708 409 474

Martin Sebastian Agdal
Partner/styrelsemedlem
+ 45 29 26 41 22

Ole Brinch-Nielsen
Styrelsemedlem
+ 45 24 98 99 08