Kontakt

Adress
Biofuel Express AB
Mariebergsgatan 6
261 51 Landskrona
Sverige

Öppettider

Måndag – Torsdag:
08:00 – 16:00

Fredag:
08:00 – 15:00

KONTAKTA OSS – ELLER LÅT VÅRA RÅDGIVARE KONTAKTA DIG

Hitta en relevant rådgivare

FÖRSÄLJNING SVERIGE OCH NORGE
LOGISTIK OCH STATIONSNÄTVERK
FÖRSÄLJNING DANMARK
ADMINISTRATION
LEVERANS OCH INKÖP
LEDNING OCH STYRELSE

Försäljning Sverige och Norge

Jonas Roth
Customer Success Manager
+46 (0) 704 928 941

Jonas har tidigare utbildat sig inom marknadsföring och ekonomi vid IHM Business School. Dessutom har han tidigare erfarenhet av den fossilfria bränsleindustrin, har lång erfarenhet och god relation med transportbolag, bussbolag och värmeverk.

Jonas är anställd som Customer Success Manager på Biofuel Express, där han kommer att bidra till att stödja Biofuel Express kunder i ännu högre grad.

Jonas ser arbetet på Biofuel Express som ett bra tillfälle att återvända till den fossilfria bränslemarknaden och utveckla Biofuel Express redan ledande ställning i Skandinavien. Jonas ser många fördelar med att det byta till ett fossilfritt bränsle, både ur ett miljöperspektiv men även av ekonomiska skäl.

Jonas är övertygad om att tekniken måste bidra till att förhindra klimatförändringarna, och han har därför installerat solceller på taket på sitt hus och försöker också anpassa sin förbrukning.

Liene Norberg
Strategiska kundrelationer
+46 (0) 763 464 240

Liene har en kandidatexamen i diplomati med fokus på miljö- och intressenthantering. Hon har arbetat med grön energi i nästan ett decennium och ser det som en vinna-vinna-situation att få vara med och minska vårt koldioxidavtryck. Hos Biofuel Express ansvarar Liene för de stora strategiska kunderna, bland annat inom offentliga transporter. Här bidrar hon till att främja fossilfria lösningar i hela Europa genom att ge kunderna rådgivning med hänsyn till var de befinner sig i sin omställning.

Liene och hennes familj gillar friluftsliv och tycker om att vandra i fjällen och uppleva naturen. Därför är det särskilt viktigt för henne att kunna påverka den gröna dagordningen.

Martin Hansson
Försäljningschef tunga transporter
+46 (0) 720 801 200

Martin Hansson är ansvarig för den tunga transporten i Sverige.

Martin har många års erfarenhet inom biobränslebranschen och har därför stor kännedom både om produkterna och vad som händer på marknaden.

Martin betonar särskilt att produkterna har stor betydelse för den gröna agendan och är bra för miljön, vilket han ser som en stor fördel i sitt arbete.

Joakim Zäll
Key Account Manager
+46 (0) 735 03 10 45

Samuel Habermann
Sustainability Account Manager
+46 418 495 120

Försäljning Danmark

Finn Bjarne Poulsen
Bulk Danmark/Europa
+45 53 88 79 89

Finn är ursprungligen utbildad civilekonom och har en eftergymnasial examen i organisation. Han har även flera års erfarenhet av åkeri- och transportbranschen, där han bland annat varit vd för ett åkeri. Finn har mer än 20 års erfarenhet av oljebranschen. Därmed har han breda kunskaper inom transporter och bränslen, som han använder för att ge kunderna råd om lämpliga lösningar. Hos Biofuel Express är han ansvarig för åkeridelen i Danmark, men verksamheten har även förgreningar i länder som Nederländerna, Tyskland och Sverige.

Leverans och inköp

Per Sune Koustrup
Biofuel trader / Supply manager
+45 31 31 92 76

Per är Cand. Merc. Int. Buss. från AU där han skrev sin avhandling om radikal innovation inom transport. Han har mer än 15 års erfarenhet av utfasning av fossila bränslen inom landbaserad transport när det gäller väte, bränsleceller, e-mobilitet, fossila bränslen (bensin och diesel) och biodrivmedel (alkoholer, biodiesel och HVO). Tidigare har han ansvarig för BtB-prissättning mot större nyckelkonton, han gjorde BtC-prissättningsstrategin, var vicechef på bränsleavdelningen och representerade företaget i nationell TV och i branschorganisationen. Han är en ofta anlitad talare vid internationella bränslekonferenser.

Hos Biofuel Express kommer hans huvudsakliga uppgifter att vara att handla med biobränsle och tillhörande riskhantering och riskreducering. Hans motivation för att börja hos Biofuel Express är att företaget är grönt “in i märgen” och att det är en kort väg från idé till implementering! Sin fritid tillbringar han i Alperna på vintern och på sin båt på sommaren.

Clemen Rasmussen
Partner
+46 (0) 708 409 474

Clemen har utbildat sig till miljö- och naturresursekonom vid lantbrukshögskolan. Där skrev han bland annat en avhandling om reduktion av koldioxid. Clemen har tidigare arbetat på Institutet för miljöbedömning, och det var där hans intresse för den gröna omställningen väcktes. Han tröttnade på de eviga diskussionerna på området som aldrig ledde till handling. Detta ledde till de första trevande stegen mot att starta Biofuel Express tillsammans med Martin.

Ambitionen är att kombinera ekonomi med miljö och samtidigt säkerställa en transparent affärsstrategi som bygger på rådgivning, dokumentation och framförhållning. Att göra skillnad genom klimatmedvetna lösningar och möjligheten att spela en viktig roll i samhället är därför en viktig drivkraft för Clemen.

Martin Sebastian Agdal
Partner
+45 29 26 41 22/+971 557 011 419

Martin har en examen i HHX, en marknadsföringsexamen och en HD (O) från CBS. Martin anslöt sig till A / S Dansk Shell 1996 som trainee och har under sin tid på Shell haft flera befattningar inom tungtransport, inklusive det globala ansvaret för utvecklingen av Shells obemannade stationskoncept Shell Truck Diesel. Martin avslutade sin karriär på Shell som global marknadsföringschef för Shell International Transport, och han har fått mycket kunskap och ett globalt nätverk inom tungtransport.

Med Martins omfattande kunskap om oljeindustrin kunde han tidigt se att det saknades ett tillskott till de fossila bränslena på marknaden i form av några fler gröna alternativ, vilket hjälpte till att skapa väg för Biofuel Express i samarbete med Clemen. Fritiden tillbringas med familjen, hans 3 barn och nära vänner.

Logistik och stationsnätverk

Torsten Klevang
Logistik
+45 40 32 01 92

Per Sandström
Stationstekniker
+46 735 09 39 33

Administration

Jette Svart Karagöz
Administration/finans
+971 (0) 506 568 589

Jette har en mastersexamen i företagsekonomi och arbetar som styrekonom. Det är hon som håller ordning på den interna ekonomin och ser till att allt stämmer.

Jette har en stor förkärlek för kalkylblad och gillar när saker ingår i ett större sammanhang. Dessutom tycker Jette att det är spännande att arbeta i en bransch med grön energi och på ett ungt företag med högt i tak och en platt organisationsstruktur.

Mads Tarpgaard
CFO/COO
+45 24 34 76 04

Mads har arbetat i många år med business intelligence, styrning, affärsutveckling och processoptimering. Hos Biofuel Express är Mads anställd som CFO och är ansvarig för den stora ekonomiska överblicken. Dessutom har han ett stort intresse för automation, kvalitetssäkring och effektivitet. Målet är att göra IT till ett verktyg som underlättar vardagen. Därför är det också viktigt för Mads att skapa transparens. Detta gör han genom att erbjuda tjänster som bidrar till att göra vardagen enklare för kunderna, t. ex. genom rapporter och förbrukningsöversikter.

Personligen tycker Mads att det är viktigt att tänka innovativt på det gröna området och ta fram smarta lösningar som kan bidra till att utveckla cirkulära och hållbara system som är bra för både ekonomin och klimatet.

Tina Nilsson
Administration/finans
+46 (0) 767 696 917

Tina är utbildad ekonom och anställd som ekonomiassistent. Hon arbetar med bland annat styrning, bokföring och fakturering hos Biofuel Express.

Tina tycker att det är perfekt att arbeta i ett företag där hon kan bidra till att förbättra vår värld.