Kontakt

Adress

Biofuel Express AB
Föreningsgatan 217
261 51 Landskrona
Sverige

Öppettider

Måndag – Torsdag:
08:00 – 16:00

Fredag:
08:00 – 15:00

KONTAKTA OSS – ELLER LÅT VÅRA RÅDGIVARE KONTAKTA DIG

Hitta en relevant rådgivare

FÖRSÄLJNING SVERIGE OCH NORGE
LOGISTIK OCH STATIONSNÄTVERK
FÖRSÄLJNING DANMARK
ADMINISTRATION
LEVERANS OCH INKÖP
LEDNING OCH STYRELSE

Försäljning Sverige och Norge

Liene Norberg
Strategiska kundrelationer
+46 (0) 763 464 240

Liene har en kandidatexamen i diplomati med fokus på miljö- och intressenthantering. Hon har arbetat med grön energi i nästan ett decennium och ser det som en vinna-vinna-situation att få vara med och minska vårt koldioxidavtryck. Hos Biofuel Express ansvarar Liene för de stora strategiska kunderna, bland annat inom offentliga transporter. Här bidrar hon till att främja fossilfria lösningar i hela Europa genom att ge kunderna rådgivning med hänsyn till var de befinner sig i sin omställning.

Liene och hennes familj gillar friluftsliv och tycker om att vandra i fjällen och uppleva naturen. Därför är det särskilt viktigt för henne att kunna påverka den gröna dagordningen.

Jacob Nilsson
Stationer/direktförsäljning tung trafik
+46 (0) 763 066 370

Jacob har sedan tidigare erfarenhet som storkundsansvarig inom oljebranschen. Hos Biofuel Express ansvarar Jacob för försäljning inom tunga transporter, bulkanläggningar och stationer. Dessutom sköter han kontakterna med lastbilskunderna. Han är främst verksam i Sverige. Se exakt område.

Jacob brinner för den gröna omställningen och tycker att det är perfekt att kunna kombinera sitt intresse för försäljning med möjligheten att påverka branschen i en mer klimatvänlig riktning. Dessutom är han en flitig golfspelare vars stora mål är att slå Finn.

Andreas Skarstedt
Stationer/direktförsäljning tung trafik
+46 (0) 735 304 670

Andreas Skarstedt är Account Manager på Biofuel Express och har ca. 14 års erfarenhet inom olje- och energibranschen. På Biofuel Express arbetar han med försäljning av kort och bulklösningar i västra och södra Sverige.

Andreas motivation för att vara en del av Biofuel Express-teamet är att han tycker att det är ett spännande företag med en stark vision om att sprida fossilfria produkter i Sverige. Han tycker särskilt att vi behöver renare bränslen för att klara den globala utmaningen om alltför höga koldioxidutsläpp genom att ersätta traditionell diesel för att skydda vår planet och ge bättre förutsättningar för våra kommande generationer. Han ser övergången som enkel och effekten kommer att märkas redan i morgon, varför han har valt att arbeta på Biofuel Express i första hand.

På fritiden spelar Andreas golf och har en stor passion för matlagning.

Försäljning Danmark

Finn Bjarne Poulsen
Bulk Danmark/Europa
+45 53 88 79 89

Finn är ursprungligen utbildad civilekonom och har en eftergymnasial examen i organisation. Han har även flera års erfarenhet av åkeri- och transportbranschen, där han bland annat varit vd för ett åkeri. Finn har mer än 20 års erfarenhet av oljebranschen. Därmed har han breda kunskaper inom transporter och bränslen, som han använder för att ge kunderna råd om lämpliga lösningar. Hos Biofuel Express är han ansvarig för åkeridelen i Danmark, men verksamheten har även förgreningar i länder som Nederländerna, Tyskland och Sverige.

Nanna Neumann
Officebased Account Manager
+45 31 14 42 81

Nanna stöder säljpersonalen i SuperOffice, där hon kommer att säkerställa ett kontinuerligt flöde så att säljpersonalen kan fokusera mer på kundkontakt än på administration.

Tidigare har Nanna arbetat med kvalitets- och processoptimering inom kundservice och försäljning, där hon har fått inblick i relevanta arbetsflöden som kan användas för att optimera och förbättra dessa på bästa möjliga sätt.

Nanna ser det som en motiverande faktor att få arbeta i ett företag med en stark vision inom grön omvandling.

Leverans och inköp

Per Sune Koustrup
Biofuel trader / Supply manager
+45 31 31 92 76

Per är Cand. Merc. Int. Buss. från AU där han skrev sin avhandling om radikal innovation inom transport. Han har mer än 15 års erfarenhet av utfasning av fossila bränslen inom landbaserad transport när det gäller väte, bränsleceller, e-mobilitet, fossila bränslen (bensin och diesel) och biodrivmedel (alkoholer, biodiesel och HVO). Tidigare har han ansvarig för BtB-prissättning mot större nyckelkonton, han gjorde BtC-prissättningsstrategin, var vicechef på bränsleavdelningen och representerade företaget i nationell TV och i branschorganisationen. Han är en ofta anlitad talare vid internationella bränslekonferenser.

Hos Biofuel Express kommer hans huvudsakliga uppgifter att vara att handla med biobränsle och tillhörande riskhantering och riskreducering. Hans motivation för att börja hos Biofuel Express är att företaget är grönt ”in i märgen” och att det är en kort väg från idé till implementering! Sin fritid tillbringar han i Alperna på vintern och på sin båt på sommaren.

Clemen Rasmussen
Partner
+46 (0) 708 409 474

Clemen har utbildat sig till miljö- och naturresursekonom vid lantbrukshögskolan. Där skrev han bland annat en avhandling om reduktion av koldioxid. Clemen har tidigare arbetat på Institutet för miljöbedömning, och det var där hans intresse för den gröna omställningen väcktes. Han tröttnade på de eviga diskussionerna på området som aldrig ledde till handling. Detta ledde till de första trevande stegen mot att starta Biofuel Express tillsammans med Martin.

Ambitionen är att kombinera ekonomi med miljö och samtidigt säkerställa en transparent affärsstrategi som bygger på rådgivning, dokumentation och framförhållning. Att göra skillnad genom klimatmedvetna lösningar och möjligheten att spela en viktig roll i samhället är därför en viktig drivkraft för Clemen.

Martin Sebastian Agdal
Partner
+45 29 26 41 22/+971 557 011 419

Martin har en examen i HHX, en marknadsföringsexamen och en HD (O) från CBS. Martin anslöt sig till A / S Dansk Shell 1996 som trainee och har under sin tid på Shell haft flera befattningar inom tungtransport, inklusive det globala ansvaret för utvecklingen av Shells obemannade stationskoncept Shell Truck Diesel. Martin avslutade sin karriär på Shell som global marknadsföringschef för Shell International Transport, och han har fått mycket kunskap och ett globalt nätverk inom tungtransport.

Med Martins omfattande kunskap om oljeindustrin kunde han tidigt se att det saknades ett tillskott till de fossila bränslena på marknaden i form av några fler gröna alternativ, vilket hjälpte till att skapa väg för Biofuel Express i samarbete med Clemen. Fritiden tillbringas med familjen, hans 3 barn och nära vänner.

Logistik och stationsnätverk

Dan Borup
Logistik
+45 31 59 07 09

Dan är utbildad speditör och har tidigare varit transportansvarig, lagerchef och arbetat med logistik och hantering av gas- och tankbilar. På Biofuel Express är Dan logistikansvarig och ser till att transporterna går smidigt.

Förutom Dans överblick över transporterna är han mycket intresserad av miljö och klimat, vilket innebär att han till exempel har gjort sitt transportmedel mer klimatvänligt, installerat solceller på taket och i allmänhet är en stor naturälskare som lägger mycket tid på sportfiske.

Per-Olof Glaving
Stationsnätverk & partnerskap
+46 (0) 706 357 690

Per-Olof har under många år arbetat inom oljeindustrin som säljare av bland annat diesel- och industriprodukter. På Biofuel Express ansvarar Per-Olof för etablering av nya anläggningar och nätverkssystem, inklusive samarbetsavtal kring tankkort och bensinstationer.

Per-Olof älskar när det händer mycket och därför passar tempot på Biofuel Express honom utmärkt. Här är det alltid full fart framåt.

Jerry Thorlund
Stationsnätverk underhåll
+46 73-509 39 33

Jerry Thorlund jobbar som servicetekniker på Biofuel Express och kommer att hjälpa till med att förbereda nya stationer samt underhålla befintliga.

Jerry har sedan tidigare lång erfarenhet inom service och installation och är van att ha många bollar i luften.

Jerry trivs även med ett högt tempo privat eftersom han har ett starkt intresse av att titta på Formel 1.

I relation till den gröna omställningen ser Jerry stor potential i utvecklingen av Biofuel Express och inte minst införandet av förnybara drivmedel som kommer att bidra till att bana väg för framtidens transporter.