Ett nytt kalenderår är på väg mot sitt slut. Vi börjar förbereda oss för år 2022 och ser samtidigt tillbaka på ännu ett år som snart har gått.

För Biofuel Express har det varit ett år som återigen präglats av corona men också av full fart, stora projekt, nya medarbetare och nya stationer.

Ett av de stora projekten har framför allt varit lanseringen av kundportalen Biofuel Express Insight som ska hjälpa våra kunder att skapa transparens och dokumentera sina klimatframsteg. Portalen är ett avgörande verktyg för att få en bra överblick över företagets bränsleförbrukning, CO2-minskning och råvarornas ursprung – vilket inte bara är till nytta internt utan även för berörda parter, kunder och inte minst för miljön och klimatet.

Utöver det har vi även kunnat hälsa flera nya medarbetare varmt välkomna. Tillsammans med resten av teamet har de hjälpt till att upprätthålla god service, snabb leverans och fortsatt tillväxt.

Nu senast har vi kunnat välkomna Jerry Thorlund som har anställts som servicetekniker på stationerna i Sverige. Per Sune Koustrup har börjat som Biofuel Trader, Nanna Neumann som Officebased Account Manager och Andreas Skarstedt som Account Manager på den svenska västkusten.

Ett av våra projekt det senaste året har också varit att öppna sex stationer i Sverige med placering i Arboga, Åstorp, Sölvesborg, Falkenberg, Linköping och Mariestad, samt att göra uppdateringar på stationen i Vimmerby. Denna utveckling fortsätter även under nästa år då stationsnätet expanderar till Danmark. Till att börja med så har två stationer beslutats att upprättas i Padborg och i Nørre Alslev.

Vi ser fram emot en välförtjänt jul och är redo att köra igång igen nästa år!

Bioful Express-teamet önskar alla kunder och partners en underbar jul och inte minst ett gott nytt år.

Vänliga hälsningar från hela teamet.