Tisdag 25 maj 2021 öppnar Biofuel Express nya station på Burskapsvägen 14 i Arboga. Stationen ligger vid Sätra Trafikplats vid E18 och E20, så det är lätt att köra av från och tillbaka till motorvägen. Den ligger också relativt nära företag och endast 10 minuter med bil från Arbogas centrum.

Stationen kommer att ha alla Biofuel Express gröna produkter i form av  HVO100 Neste MY Förnybar Diesel  och  B100 Biodiesel RME Premium. Dessutom kan man tanka både miljödiesel och AdBlue på stationen.

”Vi håller på att bygga många nya stationer i Sverige och öka tillgången till våra gröna produkter. För att få hela nätverket att hänga ihop väljer vi de mest fördelaktiga platserna och här kommer Arboga in i bilden. Den ligger mycket bra beläget mellan Norrköping, Stockholm och norra Sverige, så det är helt logiskt,” säger Martin Sebastian Agdal, partner i Biofuel Express.

Det är möjligt att tanka på stationen dygnet runt och den har både hög- och låghastighetspumpar (130 och 40 liter per minut) så att både bilar och lastbilar kan tanka där.

Dessutom har den två körfält och det är möjligt att betala med Biofuel Express-kort samt vanliga kreditkort som VISA och MasterCard.

Vi ser fram emot att välkomna dig till den nya stationen i Arboga.