VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA DEN GRÖNA OMSTÄLLNINGEN INOM TRANSPORTSEKTORN? BIOFUEL EXPRESS ERBJUDER DEN SNABBASTE VÄGEN TILL FOSSILFRIA TRANSPORTER!

År 2020 hjälpte Biofuel Express sina kunder att spara 269 000 ton CO 2 vilket motsvarar de årliga utsläpp en av 97 000 personbilar. Vi brinner för den gröna miljöpåverkan av hållbart bränsle. Biofuel Express fortsätter att växa med en hälsosam, grön ekonomi och vi söker en Account Manager som vill vara med på vår resa!

Vi söker en kollega till vår verksamhet i Sverige. Som Account Manager hos oss bygger du långsiktiga relationer med våra kunder och rollen inkluderar även uppsökande nyförsäljning. Genom ditt arbete bidrar du till Biofuel Express viktigaste målsättning – nöjda kunder och en hållbar framtid!

DIN NYA TJÄNST
Din roll som AM går ut på att sätta Biofuel Express gröna dieselprodukter ännu mer på agendan inom den tunga transportnäringen. Detta gör du genom försäljning av tankkort via Biofuel Express nätverk av lastbilsstationer samt genom direktförsäljning i Sverige. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt tillväxtföretag som med sina produkter hjälper företag inom transportnäringen med den gröna omställningen.

Du kommer att ha en fördelning mellan uppsökande och upprätthållande försäljning mot kunder i Sverige. Du rapporterar direkt till vår Försäljningschef på Biofuel Express. Dessutom kommer du periodvis att stödja vår Account Manager inom bussföretag och bulkverksamhet, samt arbeta tätt ihop med vår operativa chef gällande etablering av nya lastbilsstationer efter behov.

Du ges möjligheten att utgå från ditt hem och självständigt planera dina arbetsdagar/ säljaktiviteter. Cirka 1–2 gånger per kalendermånad kommer du att vara på vårt huvudkontor i Landskrona. Bakom dig finns ett starkt och engagerat team som gör sitt bästa för att hjälpa dig med försäljningsuppgifterna.

VI ERBJUDER
För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande AM & säljtjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling i ett växande grönt företag inom en spännande och viktig bransch. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar. Vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + årlig bonus + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kommer kunna styra mycket av din tid.

Under introduktion och On-Boarding lär du känna vårt team som bland annat utbildar dig i våra produkter och tjänster. Du får även en grundlig utbildning och träning i våra IT- och säljverktyg.

DIN BAKGRUND
Du har minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och kanske även av teknisk/ekonomisk rådgivning till B2B-kunder. Tidigare erfarenhet från drivmedelsbranschen eller transportsektorn är meriterande. Du har goda kunskaper inom IT- och säljverktyg. Du har körkort B.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Med din affärsförståelse och entusiasm skapar du bra, stabila resultat och fokuserar på långsiktiga kundrelationer. Du har god kommunikationsförmåga, är välkomnande och utåtriktad. Som person är du bra på att arbeta självständigt, men är också en lagspelare som förstår behovet av att hjälpa dina kollegor. Du är driven, serviceinriktad, trivs i en dynamisk miljö, brinner för grön omställning och tycker det är intressant att bidra till utvecklingen av ett snabbväxande grönt företag. Din privata livssituation tillåter flexibilitet i arbetet och resor i tjänsten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

ANSÖKAN
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Biofuel Express AB med Roi Rekrytering. Ansök här.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonas Bågeman på jonas.bageman@roirekrytering.se

Sista ansökningsdag är 21 april, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

                                 

OM BIOFUEL EXPRESS AB

Biofuel Express är ett snabbt växande företag inom distribution av förnybart bränsle för kollektivtrafik och tung transport i Skandinavien. Vår vision är att bidra till en grönare transportsektor och vara den största specialisten inom distribution av förnybara bränslen. Biofuel Express kombinerar kunskaper om motorer, biobränslen och lagstiftning för målinriktad försäljning av biodrivmedel med låga utsläpp till förmån för våra kunder och för miljön. Förhållandet med kunderna är företagets huvudfokus. Biofuel Express har de kunskaper och verktyg som krävs för att säkra övergången från fossila till icke fossila bränslen, för att minimera den negativa påverkan på miljön. Koncernen är i ständig tillväxt med en solid kundkrets som utgångspunkt.