Det är viktigt för Biofuel Express att sätta ribban högt för våra stationer när det gäller kvalitet och service, och därför har Gustav Lundh anställts som servicetekniker vid våra stationer i Sverige. Vi vill därför passa på tillfället att välkomna honom som en del av laget.

Gustav kommer att vara ansvarig för service och underhåll på våra befintliga stationer och hjälpa till att få igång de nya stationer som är planerade under det kommande året. Med sju planerade stationer i kalendern kommer det att finnas mycket för Gustav att göra, och han kommer mer eller mindre att kastas direkt in i det.

Gustav har tidigare arbetat som tekniker i både Norge och Sverige, där han har arbetat som både energitekniker och chef för stationer, vilket gör honom extremt kompetent att hantera arbetet på Biofuel Express.
Det är uppenbart att Gustav även är väldigt praktisk, eftersom han också håller på att renovera sitt hus. Så även om mycket tid kommer att tillbringas antingen på stationer eller på husrenovering, gillar han också att spendera sin fritid däremellan på paddeltennis.

Gustav ser jobbet på Biofuel Express som ett spännande sätt att hoppa på miljötåget och vara en del av den resan …

Du kan kontakta Gustav på gl@biofuel-express.com och på tel.: + 46 735 093 933.