Som tidigare nämnts vill vi fortlöpande presentera Biofuel Express-teamet för att visa dem som aktivt arbetar för en grön agenda.

Den här gången är det Liene Norberg, som arbetar med strategisk försäljning i Sverige och som har varit hos Biofuel Express nästan ända från början. Liene har arbetat med grön energi i ungefär ett decennium nu och hon har därför stor insikt och kunskap inom området.

Liens ansvarsområde är särskilt större strategiska kunder, inklusive den offentliga sektorn. Här möter hon vanligtvis kunderna där de befinner sig i processen eller i början av sin gröna övergång och ger dem råd och vägledning därefter.

Liene ser det som en vinn-vinn-lösning för att kunna hjälpa kunderna att minska sitt miljöpåverkan genom sitt arbete, och hanterar därför också internt kvaliteten och miljöprestandan hos Biofuel Express Group och ser till att dess miljöpåverkan och kvalitet av produkter och tjänster förbättras kontinuerligt, vilket bidrar till ökad kundframgång och tillfredsställelse.

Så om du, som ett stort företag eller kommun, vill ha specialiserade råd för att driva ditt hållbarhetsarbete är det Liene du vill prata med.

Liene kan kontaktas via e-post ln@biofuel-express.com eller per telefon +46 (0) 76 34 64 240.

Se mer om teamet