Året närmar sig långsamt sitt slut och på Biofuel Express vill vi ta tillfället i akt att tacka våra kunder och partners för ett spännande och lärorikt år – som inte har blivit riktigt så som någon skulle ha vågat föreställa sig.

Trots Corona-utbrottet som har påverkat oss alla kan vi på Biofuel Express fortfarande se tillbaka på ett år av hög takt och snabb utveckling. En utveckling som fortsätter in i det nya året med många nya stationsöppningar i kalendern och många intressanta planer för det kommande året som särskilt fokuserar på att skapa ännu större tillgänglighet till våra kvalitetsprodukter och sprida den gröna agendan.

Under året har vi kunnat välkomna många nya och underbara kollegor som alla har kunnat bidra med olika kompetenser, så att vi kan fortsätta att möta efterfrågan från våra kunder och fortsätta att träffas och upprätthålla våra kontakter.

Senast har vi kunnat välkomna Linus Sagré, som kommer att täcka godssektorn på den svenska västkusten, och Helena Söderman, som kommer att hantera strategiska relationer även på den svenska marknaden. Dessutom har Dan Borup anställts för att hantera logistik, Karina Bang har anställts för att täcka en mammaledighet inom ekonomi och bokföring och Anne Marcussen kommer att hantera marknadsföringen. De har alla gjort sitt för att Biofuel Express ska kunna fortsätta leverera till våra kunder, upprätthålla nära relationer och expandera med nya.

En annan viktig sak som också bör nämnas för året är lanseringen av biogas som en del av produktportföljen samt bildandet av Biogas Express. Detta kommer definitivt att leda till många intressanta möjligheter under det kommande året. Särskilt kommer investeringen i biogas att innebära nya marknader och nya partners, vilket skapar nya och spännande utmaningar för 2021.

Vi ser fram emot att starta om igen när vi kommer tillbaka med förnyad energi i det nya året, och vi hoppas kunna fortsätta det goda samarbetet med vårt nätverk.

Slutligen önskar vi dig och dina nära och kära en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Ta hand om dig,
Glada hälsningar från hela Biofuel Express-teamet.