För att säkerställa bästa möjliga hjälp och vägledning för våra kunder är det viktigt att våra säljare håller ett öga på det som är väsentligt, nämligen våra kunder. För att optimera och se till att fokus förblir på bollen, så att säga, har vi utökat laget med ytterligare en man för att säkerställa detta.

Därför kan vi nu också välkomna Adam Thrane, som anställs som Office Based Account Manager, där han kommer att hjälpa till att stödja säljpersonalen, ha en översikt över olika program och se till att allt fungerar smidigt, när det gäller den interna delen av försäljningsprocessen.

Adam är utbildad inom försäljning inom detaljhandeln och har tidigare arbetat i möbelbranschen. Han ser nu fram emot en mer fördjupad utveckling inom försäljning, få ännu fler försäljningsverktyg och arbeta i en bransch med en spännande utveckling, där mycket mer kan göras för att öka medvetenheten om energialternativ till fossila bränslen och el.

Förutom Adams IT-expertis är han också intresserad av vin och golf, vilket gör att han passar direkt i försäljningen, där det successivt nästan har blivit ett krav att bli golfentusiast för att bli anställd.

Du kan kontakta Adam på at@biofuel-express.com och på tel.: + 45 26 74 98 37.